Manşet

19 Nisan 2007 Perşembe

boşluk ya da delilik ya da leyla ya da mecnun

orada işte tam da orada bir boşluk var.ne yanını kapasam mutaka yama ihtiyacı olan bi yer doğuyor.
altında bir boşluk var,ne koyarsam koyayım içine daha derine,en derine,en dibe ulaşmaya çabalıyor.
üstünde bi boşluk var,ne kadar çabalamam gerektiği konusunda hiç bir ipucu vermiyor.
herşeyi bırakıp sen bi adım atıyosun boşluğa,ben atıyorum kapamak adına,düşüyoruz.

elleriyle içimdeki boşluktan tuttu gibi bi söz le başlıyodu şarkı,sonra kirpiklerinin keskinliğinden söz ediyodu.öyle ya,kirpikleri hakikatten keskin oluyodu bazılarının birileri için.refleks halindeki göz açıp kapayışlarının manaları oluyodu,kimi zaman göz kırparken kimi zaman gözlerini kaçırıyodu aynı hareketle.ve her bir hareketi birisinin içinde çizikler atmaya devam ediyodu.talipleri oluyodu leylanın.modern zamanın leyla mecnun hikayesinde leyla mecnuna kaçtığında mecnun da leyladan kaçıyodu leylayı alıp kaçmak yerine.ee ne de olsa bilinçaltlarına yerleşen 'kaçan kovalanır' diye bi cümle vardı artık.hem leylanın gözyaşları da yetiyodu,zehir niyetine günde üç öğün.ama aynı zehirden kullanmıyolardı,biri sözcükleri kullanıyodu.kime hangi cümleyi kurarsa kursun tam da leylanın hassas yerlerine denk düşüyo,yaralama eylemini sürdürüyodu.
durmuyodu.hep o boşluğun eseri,çaresizlikten muzdarip tek başına yaşanan iki kişilik hayatlar...ama ne leyla vazgeçiyodu,ne mecnun boşluk kapama sevdasından.arada bi boşluk vardı ve bilmiyolardı ki o boşluk kilometrelerden bağımsız içlerinde,düşüncelerinde hep olacaktı.

iki bedenin değil iki ruhun birbirine adım atmak istedikleri yerde bi boşluk varsa bazen çekip gitmek gerekir,bazen peşinden gitmek..ve bu ikili ayrım arası karar alma organı deliliktir.

Herkese göster : Tweet This ! Share On Facebook ! Share On Google Plus ! Add To Del.icio.us ! Share On Digg ! Share On Reddit ! Share On LinkedIn ! Pin It ! Post To Blogger ! Share On StumbleUpon ! Share On Friend Feed ! Share On MySpace ! Share On Yahoo Buzz ! Get These Share Buttons ! Google Bookmark ! Create PDF And Print Friendly ! Blog Feed !

0 yorum: on "boşluk ya da delilik ya da leyla ya da mecnun"

Yorum Gönder