Manşet

29 Mayıs 2007 Salı

..saçımasaçımalar..

içimde biri var.bu engeli aşabilmeniz için beni vurmanız gerekir.ortadan ikiye bölmeniz.kızmayın,kıskançlık krizlerine hiç gerek yok.herşeyi ben yaptım.tahtının kenarlarına allar ve de pullar döktüm.başından aşağı tonlarca sim.parıldıyor.hoş bunları yapmama gerek yoktu biliyorum ama daha fazla dikkatinizi çeksin işte amaç.bağırıyo o böylece burda ben varım diye.dikkatli kurun cümlelerinizi.aman diyim.yüzüne bağırmamış olabilirim henüz ama yüzünden size bağırabilirim.sebep olmayın!

..................................

öyle bi nokta var ki işte tam da burda yapılmayanlar karşısında yapılanlar vicdan azabına dönüyor.benim haksız olduğumu anlamam için böyle büyük bi keşmekeşin yaratılmasına gerek yoktu,canların bu kadar yanmasına.ama oldu.öyle bi öfkeye dönüştü ki bu içimde,sanki herhangi biri çıksa karşıma onlardan hayali silahımla ateş etmeye başlicam hiç acımadan.kolay değil,dün gece rüyamda üstelik pariste bir otelin çatı katında tam 12 kişiyi öldürdüm!

Herkese göster : Tweet This ! Share On Facebook ! Share On Google Plus ! Add To Del.icio.us ! Share On Digg ! Share On Reddit ! Share On LinkedIn ! Pin It ! Post To Blogger ! Share On StumbleUpon ! Share On Friend Feed ! Share On MySpace ! Share On Yahoo Buzz ! Get These Share Buttons ! Google Bookmark ! Create PDF And Print Friendly ! Blog Feed !

0 yorum: on "..saçımasaçımalar.."

Yorum Gönder