Manşet

28 Mart 2010 Pazar

"bizimkiler"


fazla söze gerek yok, çünkü "bizimkiler" aynı hislerle her pazar ekran karşısına geçen herkes için gerçekten "bizimkiler" imiş . . . eski bayramların neşe ve huzurla anılması gibi anılması tam da bundanmış. ve hatta bu bölümün youtube da bulunması da bu yüzden manidarmış belki de. bulduğuma sevindim.







"bizimkiler 'bayramlık' birinci kısım:


ikinci kısım:


üçüncü kısım:


dördüncü kısım:


beşinci kısım:

Herkese göster : Tweet This ! Share On Facebook ! Share On Google Plus ! Add To Del.icio.us ! Share On Digg ! Share On Reddit ! Share On LinkedIn ! Pin It ! Post To Blogger ! Share On StumbleUpon ! Share On Friend Feed ! Share On MySpace ! Share On Yahoo Buzz ! Get These Share Buttons ! Google Bookmark ! Create PDF And Print Friendly ! Blog Feed !

2 yorum: on ""bizimkiler""

haymatlos dedi ki...

bizimkiler diyince ilk aklıma gelen şey kaşarlı salamlı tost. orada görene değin beyaz peynirli tost yiyodum ben. ne büyük kayıp, ne acı hayat.:]

ceren baykal dedi ki...

:))) benim de katalitik( böyle mi yazılıyodu?) soba mesela.. ama orda neler gördüm de hayatıma dahil ettim biliyorum çünkü bana gerçek geliyodu zaten, yani bizimkiler de gerçek hayatımın içindeydi bu yüzden o sıralar gerçek hayatta karşılaşıp fark ettiğim şeylerle dizi hayatında karşılaşıp hayatıma aldığım şeyleri karıştırabilmem muhtemel . :)

Yorum Gönder